Viivakoodit Suomi asiakkaat – Käytössä olevat viivakoodit

Birk & Barfod

Birk & Barfod
Birk & Barfod

Värikkään tulevaisuuden puolesta

Tanskan Mårsletissa sijaitseva Birk & Barfod on kokeneen puutarhuri ja puutarhuri Rie Birk Lauridsenin ja intohimoisen puutarhuri ja graafinen suunnittelija Anja Barfodin dynaaminen yhteistyöyritys. Heidän yhteenliittymänsä yhdistää kasvien, puutarhanhoidon ja tietotekniikan asiantuntemuksen luodakseen ainutlaatuisen foorumin, joka tarjoaa parhaan valikoiman siemeniä Tanskan luonnonvaraisiin puutarhoihin.

Rie Birk Lauridsen johtaa huolellisesti valikoimaa ja päivittäistä toimintaa, kun taas Anja Barfod tuo yritykseen IT-osaamisensa ja graafisen ilmaisunsa. Yhdessä he ovat luoneet paikan, joka ei ainoastaan tarjoa laadukkaita siemeniä, vaan jota ohjaa myös intohimo luoda Tanskan paras kohde niille, jotka rakastavat villipuutarhoja.

Birk & Barfod

Biologinen monimuotoisuus ja kestävyys

Birk & Barfootin tavoitteet ja filosofia ovat vahvasti sidoksissa sitoutumiseen luonnon monimuotoisuuteen ja kestävään kehitykseen. He tarjoavat laajan valikoiman siemeniä ja siemenseoksia, jotka on valittu huolellisesti ja joissa on kiinnitetty huomiota alkuperään ja tuotantoon. Heidän tavarantoimittajansa, joista useimmat ovat Euroopan alkuperäiskasvien siementuottajien yhdistyksen jäseniä, takaavat korkealaatuiset siemenet, jotka ovat peräisin pääasiassa Etelä-Ruotsin ja Pohjois-Saksan luonnonmaantieteellisiltä alueilta.

Yritys tukee aktiivisesti haavoittuvan luonnon suojelua lahjoittamalla vuosittain 1 % liikevaihdostaan Tanskan luontosäätiölle. Heidän osallistumisensa Vild Med Vilje -yhdistykseen korostaa heidän haluaan vaikuttaa paikallisesti ja edistää luonnonvaraisten kasvien monimuotoisuutta.

Birk & Barfod

Kukkasekoituksia, yksittäisiä lajeja ja luonnonvaraisia pensaita tanskalaisiin puutarhoihin.

Tuotevalikoima ulottuu luonnonkukkasekoituksista yksittäisiin lajeihin ja luonnonvaraisten pensaiden ja puiden siemeniin. Birk & Barfod tarjoaa yli 220 yksittäistä luonnonvaraista lajia, jotka ovat kotoisin Tanskan luonnonmaantieteelliseltä alueelta. Heidän siemenseoksensa, jotka on huolella valittu yksivuotisten, kaksivuotisten ja monivuotisten kasvien sekoituksesta, on luotu hyödyttämään hyönteisten elämää ja edistämään biologista monimuotoisuutta tanskalaisissa puutarhoissa.

Yritys kannustaa vastuullisiin puutarhanhoitokäytäntöihin ja muistuttaa ihmisiä siitä, että geneettisen saastumisen välttämiseksi on tärkeää olla kylvämättä siemeniä luontoon. Yrityksen omistautuminen aitojen, luonnonvaraisten siementen tarjoamiselle ilman viljeltyjä kesäkukkia ja risteytettyjä viljelykasveja on selkeä osoitus sen laatuvaatimuksista.

Birk & Barfod ei ole pelkkä siementoimittaja, vaan se on liikkeen kantava voima, jonka tavoitteena on tehdä luonnosta villimpi, rikkaampi ja monimuotoisempi. Yrityksen historia, tavoitteet ja sitoutuminen biologiseen monimuotoisuuteen tekevät siitä myönteisen voiman sekä puutarhanhoidossa että luonnonsuojelussa. Birk & Barfodin asiakkaat voivat odottaa ensiluokkaisten siementen lisäksi myös mahdollisuutta edistää luonnonympäristömme kestävää tulevaisuutta.

Birk & Barfod työskentelee sisarsivustomme Stregkoder Danmark -yrityksen viivakoodien kanssa, mikä tukee yrityksen tavoitetta säilyttää ja edistää luonnon monimuotoisuutta luonnonympäristössämme.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat työskennellä EAN-numeroidemme kanssa, ota yhteyttä tai tilaa ne suoraan täältä.

Viivakoodit Suomi -tiimi