Viivakoodit Suomi asiakkaat – Käytössä olevat viivakoodit

CarCareBag

CarCareBag
CarCareBag

Älykäs suksipussi

Sähköautonkuljettaja Morten Wanvikin perustamaCarCareBag AS on tehnyt merkkinsä autonhoitomarkkinoille innovatiivisella lähestymistavalla suksien kuljettamiseen. Wanvikin henkilökohtainen ärtymys katolle kiinnitetyn suksiboksin käyttöön liittyvästä lisääntyneestä virrankulutuksesta sai hänet kehittämään CarCareBagin, vallankumouksellisen ratkaisun, joka ei ainoastaan tarjoa yksinkertaisempaa tapaa suksien kuljettamiseen, vaan myös vastaa sähköautoihin liittyviin erityishaasteisiin.

CarCareBagin tarina juontaa juurensa Wanvikin intohimoon hiihtoa kohtaan ja hänen haluunsa optimoida suksiensa kuljetus. Hän tunsi tarvetta älykkäämmälle tavalle kuljettaa suksiaan, erityisesti vaikuttamatta kielteisesti hänen sähköautonsa toimintasäteeseen. Yrityksen perustamisella oli siis selkeä tarkoitus: tarjota kokonaisvaltainen ratkaisu auton omistajille, jotka haluavat välttää kattolaatikkoa ja säilyttää samalla auton korkean hoitotason.

CarCareBag

Luotettava pelinvaihtaja

CarCareBag on suunniteltu olemaan muutakin kuin pelkkä vaihtoehto kattolaatikolle. Se edustaa ajattelutavan muutosta, jossa autonhoito yhdistyy suksien kuljettamiseen liittyviin käytännöllisiin ratkaisuihin. Tuotteesta on tullut pelimuutos sähköautoilijoille, jotka haluavat välttää kattolaatikon ja vähentää samalla virrankulutusta 8-10 %. Kiinteä suksipussi, joka sijaitsee auton sisällä ja joka voidaan avata takaa, tarjoaa virtaviivaisemman ulkonäön lisäksi myös käytännöllisen ja turvallisen säilytystilan suksille.

CarCareBagissa on korostettu paitsi toiminnallisuutta myös monipuolisuutta. Tuote on suunniteltu sopimaan yleisimpiin automalleihin Audista ja BMW:stä Teslaan ja Mercedekseen. Erikoismalli suksiluukulla varustetuille autoille osoittaa yrityksen sitoutumista markkinoiden erilaisten tarpeiden täyttämiseen. Se kuvastaa yrityksen sopeutumiskykyä ja kykyä vastata autonhoitomarkkinoiden haasteisiin.

CarCareBag

Mukavuus ja ympäristötietoisuus

Innovatiivisen ratkaisun tarjoamisen lisäksi CarCareBag on sisällyttänyt konseptiinsa kestävyyden ja ympäristöystävällisyyden. Kehittämällä kiinteän suksipussin, joka poistaa ulkoisten kattolaatikoiden tarpeen, yritys auttaa vähentämään ilmanvastusta ja siten sähköajoneuvojen energiankulutusta. Tämä ekotietoinen lähestymistapa ei ole pelkästään sähköautojen kuljettajien etu, vaan se heijastaa myös yrityksen sitoutumista nykyaikaisten ympäristönormien mukaisten tuotteiden tarjoamiseen.

CarCareBag käyttää sisarsivustomme sisarsivustomme Strekkoder Norge-sivuston viivakoodeja ja tarjoaa kuljetusratkaisun, jossa yhdistyvät luotettavuus, käyttäjäystävälliset ominaisuudet ja kätevä kuljetus sekä ympäristöystävälliset edut.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat työskennellä EAN-numeroidemme kanssa, ota yhteyttä tai tilaa ne suoraan täältä.

Viivakoodit Suomi -tiimi