Viivakoodit Suomi asiakkaat – Käytössä olevat viivakoodit

Galleri Elin

Galleri Elin
Galleri Elin

Perherakkaus ja mystinen luonto

Galleri Elin, jota johtaa Elin G. Bjerkestrandin ylläpitämä taidegalleria ja verkkokauppa, joka tarjoaa katsauksen norjalaisen Sunnmøresta kotoisin olevan taiteilijan luovaan maailmaan. Elin ilmaisee rakkauttaan taiteeseen maalaamalla akryyliväreillä ja sekatekniikoilla, ja hänen työnsä käsittävät erilaisia aiheita, kuten luonto, toivo, usko ja perhe.

Galleri Elin

Luonto, perhe ja sisäinen harmonia

Elin G. Bjerkestrand on vuonna 1971 syntynyt ja Muldessa asuva taiteilija, joka on löytänyt iloa ja inspiraatiota taiteesta lapsesta asti. Hänen isänsä maalaamisen seuraamisen myötä taiteesta tuli luonnollinen osa hänen elämäänsä. Hän vei tämän inspiraation luovien aiheiden opiskeluun ja aloitti maalaamisen vuonna 2004 ystävien ja tuttavien innoittamana, jotka halusivat hänen värikkäitä taideteoksiaan.

Hänen taiteelleen on ominaista syvä juurtuminen kristilliseen uskoon, ja Raamattu ja muut kristilliset tekstit inspiroivat ja motivoivat häntä. Tämä näkyy joissakin hänen teoksissaan, joissa hän yhdistää tekstiä hienoihin rakenteisiin, vaihteleviin värisävyihin ja mahdollisesti motiiviin. Hän maalaa myös mielellään intuitiivisesti välittämättä välttämättä tiettyä viestiä.

Hän käyttää pääasiassa akryylivärejä, maalaa enimmäkseen abstrakteja maalauksia ja kokeilee mielellään erilaisia sekoitusvälineitä (mallinnustahna, raskas geelimateriaali, yleismateriaali, bister) luodakseen jännittäviä tekstuureja. Hän arvostaa tekniikoiden vaihtelua ja yhdistelyä!

Galleri Elin

Elinin taidetta kotonasi

Galleri Elinin verkkokaupassa on valikoima Elin Bjerkestrandin alkuperäisiä maalauksia, jotka on maalattu kankaalle ja signeerattu. Niille, jotka haluavat jotain erityistä, hän ottaa vastaan myös tilauksia mittojen ja värien mukaan.

Alkuperäisten maalausten lisäksi Galleri Elin tarjoaa Giclée-tulosteita, joita on saatavana rajoitettu 10 kappaleen painos. Paperi on korkealaatuista (Hahnemuhle) ja sopii tavallisiin kehyskoihin. Kaikki valkoisella reunuksella varustetut vedokset on signeerattu ja numeroitu.

Galleri Elinillä on myynnissä myös taidekortteja kolmessa eri koossa. Näissä korteissa on valikoima motiiveja Raamatun jakeiden kanssa tai ilman.

Galleri Elin työskentelee sisarsivustomme Stregkoder Danmark:n viivakoodeilla, joka tukee Eliniä hänen luovassa työssään.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat työskennellä EAN-numeroidemme kanssa, ota yhteyttä tai tilaa ne suoraan täältä.

Viivakoodit Suomi -tiimi