Viivakoodit Suomi asiakkaat – Käytössä olevat viivakoodit

Langelands Honning

Langelands Honning
Langelands Honning

Langelandin mestarillinen hunaja

Mark Hansen, vannoutunut mehiläishoitaja ja hunajanvalmistaja, on Langelands Honningin takana, joka edustaa aitoa laatuhunajaa, jossa on saaren luonnonkauneuden makua. Hän hoitaa mehiläispesiä huolellisesti Langelandin, Tåsingen ja Etelä-Fünenin ainutlaatuisessa ympäristössä, jossa mehiläiset keräävät nektaria rikkaasta kasvistosta ja eläimistöstä.

Langelands Honning

Langelandin mestarihunaja

Hänen ainutlaatuinen lähestymistapansa hunajan tuotantoon johtaa monikukkaiseen hunajaan, jonka makuelämys on vertaansa vailla. Mark Hansen ei ole vain taitava mehiläishoitaja, vaan hän on myös omistautunut mehiläisten ja mehiläisperheiden terveyden säilyttämiselle mehiläispesissä. Langelandin hunaja on paikallista tuotantoa, joka tunnetaan sen hämmästyttävästä mausta ja luonnollisesta tuoksusta, minkä ansiosta Hansen oli yksi Fünin finalisteista vuoden paikallistuotteeksi vuonna 2015.

Langelands Honning erottuu edukseen käymällä läpi huolellisen prosessin, jossa hunaja sentrifugoidaan, siivilöidään ja sekoitetaan hitaasti. Näin varmistetaan, että hunaja kypsyy luonnollisesti ja saa laadulle ominaisen kermaisen koostumuksen. Mieto keväthunaja tekee vaikutuksen paitsi kermaisella koostumuksellaan ja runsaalla maullaan myös säilyttämällä luonnollisen arominsa.

Langelands Honning

Saarelta suoraan leipään

Langelands Honning on monipuolinen ja sopii monenlaisiin ruokakokemuksiin, kuten leikkeleviipaleisiin, juustoihin ja kekseihin, leivonnaisiin ja kuumiin juomiin. Hunaja myydään 450 gramman purkeissa tai 24 kokonaisen kartongin pakkauksissa (hinta pyydettäessä), ja se tuo ihanan makunsa ja luonnollisen arominsa suoraan kotiisi.

Mark Hansenin omistautuminen käsityölle ja Langelandin luonnonkauniille maisemille näkyy jokaisessa purkissa tätä erityistä hunajaa, joka tarjoaa maistiaisia Tanskan kesästä ympäri vuoden.

Sisarsivustomme Stregkoder Danmark-yhtiön viivakoodeja käyttäen Mark Hansen tarjoaa maukasta ja tuoksuvaa hunajaa mestarillisesta hunajantuotannostaan.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat työskennellä EAN-numeroidemme kanssa, ota yhteyttä tai tilaa ne suoraan täältä.

Viivakoodit Suomi -tiimi