Viivakoodit Suomi asiakkaat – Käytössä olevat viivakoodit

Svampe Kompagniet

Svampe Kompagniet
Svampe Kompagniet

Maukkaat laatusienet ja räätälöidyt viljelyratkaisut

Ebeltoftissa sijaitseva Svampe Kompagniet on johtava toimija kestävissä viljelykäytännöissä ja luonnonmukaisessa elintarviketuotannossa. Yritystä ohjaa visio tuottaa terveellistä ja ravitsevaa ruokaa vastuullisesti, ympäristöä kunnioittaen ja paikallisyhteisöä tukien. Kestävään kehitykseen ja ekologisuuteen sitoutumisensa kautta Svampe Kompagniet on tehnyt aloitteen motivoidakseen ja innostaakseen muita ottamaan vastuuta maailmastamme.

Svampe Kompagniet

Sitoutuminen kestävään kehitykseen: paikalliset raaka-aineet ja kierrätysmenetelmät.

Tavoitteidensa saavuttamiseksi Svampe Kompagniet kasvattaa sieniä säiliöissä käyttäen paikallisia raaka-aineita ja teollisuuden sivutuotteita. Yritys käyttää kierrätysmenetelmiä ympäristöjalanjäljen minimoimiseksi, mikä tarkoittaa muun muassa sellaisten materiaalien, kuten leseiden, uudelleenkäyttöä, jotka normaalisti kompostoitaisiin. Tärkeintä on heidän kumppaninsa, mukaan lukien asiakkaat, työntekijät ja toimittajat. Svampe Kompagniet toivoo, että sen kumppanit osallistuvat tähän kehitykseen jakamalla intohimonsa luomusieniin verkostonsa kanssa ja kokeilemalla itse sienien kasvatusta.

Svampe Kompagniet

Ladon oven kautta tapahtuvasta myynnistä viljelypaketteihin

Yritys tarjoaa laajan tuotevalikoiman, mukaan lukien ovelta ovelle -myynti orgaanisten ruokasienien, kuten osteri-, keisari- ja leijonankarvojen, yksityisasiakkaille. Lisäksi he tarjoavat viljelypaketteja, jotta ihmiset voivat kokeilla omien sienien kasvattamista kotona. Viljelijöille, jotka jo tuottavat hedelmiä ja vihanneksia, Svampe Kompagniet tarjoaa valmiita lohkoja, joiden avulla luomusieniä on helppo sisällyttää valikoimaan. Yritys on myös valmis tekemään yhteistyötä sellaisten supermarkettien ja tukkukauppiaiden kanssa, jotka jakavat sen uskon paikalliseen, luonnonmukaiseen ruokaan ja tarjoavat räätälöityjä ratkaisuja niiden tarpeiden mukaan.

Svampe Kompagniet

Sydäntä lämmittävä kutsu vihreämpään tulevaisuuteen.

Svampe Kompagniet ei ole pelkkä sienien toimittaja; se on sydämenlämmittävä kutsu liittyä liikkeelle kohti vihreämpää tulevaisuutta, jossa maukas ja terveellinen ruoka kulkee käsi kädessä vastuullisuuden ja maapallosta huolehtimisen kanssa. Tervetuloa Svampe Kompagnietin luomaan maukkaiden sienten maailmaan ja näkemykseen kestävästä tulevaisuudesta.

Yritys työskentelee sisarsivustomme Stregkoder Danmark ry:n viivakoodeilla, jotka tukevat Svampe Kompagniet luomusienten levittämisessä.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat työskennellä EAN-numeroidemme kanssa, ota yhteyttä tai tilaa ne suoraan täältä.

Viivakoodit Suomi -tiimi