Viivakoodit Suomi asiakkaat – Käytössä olevat viivakoodit

Woodenfactory

Woodenfactory
Woodenfactory

Rakkaudella tehty ♥

Woodenfactory on intohimoinen yritys, joka yhdistää perinteisen käsityötaidon ja modernin teknologian luodakseen ainutlaatuisia puutuotteita, joilla on kaunis ja yksilöllinen ilme. Heidän matkansa alkoi halusta luoda toimivia, kauniita ja persoonallisia puutuotteita sekä lastenhuoneisiin että koteihin. Yritys suhtautuu intohimoisesti sisustukseen ja pyrkii suunnittelemaan ajattomia tuotteita, joista voi tulla olennainen osa mitä tahansa kotia.

Woodenfactory

Laatu ja kestävä kehitys tunnusmerkkinä

Woodenfactory painottaa suuresti kestävyyttä ja laatua. Materiaalit valitaan huolellisesti sertifioiduilta metsäalueilta, ja yritys tekee yhteistyötä vain sellaisten toimittajien kanssa, jotka jakavat sen sitoutumisen ympäristöön. Heidän tarjoamansa tuotteet ovat paitsi kauniita myös luontoa kunnioittavia.

Woodenfactory

Valitut suosikit valikoimasta

Heidän suosituimpia tuotteitaan ovat muun muassa lastenhuoneiden yksilölliset korkeusmittarit ja tyylikkäät paikkakortit erikoistilaisuuksiin. Painopisteenä on aina auttaa asiakkaita luomaan yksilöllinen ja ainutlaatuinen sisustus kotiinsa.

Woodenfactory

Luo taikaa Woodenfactoryn kanssa

Sydämestä kotiin Woodenfactory luo puutuotteita, jotka eivät ole pelkkiä esineitä vaan tarinoita rakkaudesta ja omistautumisesta. Tervetuloa Woodenfactoryyn, jossa jokainen tuote luodaan rakkaudella ja huolella Hobrossa sijaitsevissa työpajoissa.

Yhteistyössä sisarsivustomme Stregkoder Danmark kanssa yritys luo puutuotteita rakkaudella ja huolella.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat työskennellä EAN-numeroidemme kanssa, ota yhteyttä tai tilaa ne suoraan täältä.

Viivakoodit Suomi -tiimi