Vähittäiskaupan etiketit

Vähittäiskaupan etiketit alle etiketter

Tehokkuuden ja asiakaskokemuksen parantaminen

Nopeatempoisessa vähittäiskaupan maailmassa tehokkuus ja ostokokemus ovat ensiarvoisen tärkeitä. Viivakooditarroilla on tässä tärkeä rooli, sillä ne toimivat siltana fyysisen ja digitaalisen maailman välillä ja yhdistävät hyllyillä olevat tuotteet suuriin tietokantoihin.

Tulostamme etikettejä kaikkiin kaupallisiin tarkoituksiin, (lähes) missä tahansa muodossa ja laadukkaasti. Tulostimemme käyttää tulostusprosessina lämpösiirtoa, minkä ansiosta voimme tulostaa luotettavia, skannattavia ja erittäin kestäviä etikettejä.

Joitakin tarratulostuspalvelumme ominaisuuksia

1. Korkeat tulostusstandardit: Tarratulostimemme varmistavat, että mustehävikki on mahdollisimman vähäistä ja että kaikki viivakooditarrat tulostetaan viivakoodikuvien oikeiden määrittelysääntöjen mukaisesti. Näin varmistetaan, että viivakooditarrat voidaan helposti skannata ja purkaa viivakoodinlukijoilla.
Lisäksi tulostamme 600 dpi:n resoluutiolla, joten pienetkin graafiset elementit ovat teräviä ja helppolukuisia.

2. Viivakoodikuvan yläpuolella oleva teksti ja grafiikka: Jos tarvitset viivakoodien yläpuolelle tekstirivin (esim. yrityksesi tai tuotteesi nimi) tai yrityksesi logon/kuvakkeen, tämä sisältyy vakiohintoihimme – mainitse se tiedustelussasi, kun otat yhteyttä tai teet tilauksen.

3. Toimitusaika: Pyrimme tulostamaan ja lähettämään etiketit sinulle mahdollisimman pian. Varaa kuitenkin enintään 7 työpäivää tulostukseen ja toimitukseen (Suomen sisällä).

4. toimituskulut:

  • Toimitus Suomen sisällä: Ilmainen toimitus 400 EUR ostoksista, muuten vain 16 EUR.
  • Muut Pohjoismaat: Ruotsi: 11 EUR (ilmainen toimitus 200 EUR ostoksista), Färsaaret: 25 EUR (ilmainen toimitus 550 EUR ostoksista), Grönlanti, Islanti ja Norja: 39 EUR (ilmainen toimitus 780 EUR ostoksistagh
  • Muu Eurooppa: Ota yhteyttä.

Tuotevalikoimamme tarrat

.
Voit tutustua eri etikettituotteisiimme klikkaamalla linkkejä.

EAN- ja ISBN-merkinnät

EAN- ja ISBN-etiketit

EAN ja ISBN eri kokoisina
QR-koodietiketit

Etiketit QR-koodilla

Eri kokoja
Värilliset ja pyöreät etiketit

Värilliset ja pyöreät etiketit

EAN-13 ja muuta
Pakkausten etiketit

ITF-14 Pakkausmerkinnät

ITF-14
Etiketit toimistoa varten

Jatkuvat kerrosmerkinnät

Code 39 tai 128
Räätälöidyt etiketit

Räätälöidyt etiketit

Valitse oma suunnittelusi

Lisätietoa etiketeistä ja viivakoodeista

.

Tutustu FAQ-sivuun tai ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset neuvoja.

Mitä eroa on lämpö- ja lasertulostuksen välillä?

Lämpötulostin, joka tunnetaan myös nimellä lämpöetikettitulostin, on tulostintyyppi, joka käyttää lämpöä tekstin tai kuvien tulostamiseen tulostusmateriaalille. Lämpösiirtotulostin, kuten Viivakoodit Suomi käyttämämme tulostin, käyttää lämpösiirtotekniikkaa, jossa muste siirretään lämpönauhalta tarramateriaalille.

Lasertulostin on puolestaan tulostintyyppi, joka käyttää staattista sähköä tekstin ja kuvien tulostamiseen tulostusmateriaalille, yleensä paperille. Prosessi perustuu niin sanottuun kserografiaan, jossa varatut väriainehiukkaset siirretään paperille ja sulautetaan paperiin lämmön ja paineen avulla.

Lämpötulostuksen etuna on nopeamman tulostusnopeuden lisäksi tulostettujen etikettien äärimmäinen kestävyys: lämpötulostuksessa käytettävä vaha- tai hartsinauha on vedenkestävä, toisin kuin hiilipohjainen väriaine. Näillä tarramateriaaleilla on myös korkea repeytymiskestävyys ja kuvanlaatu kestää vuosia, kun taas paperipohjaisilla tarroilla sanotaan olevan lyhyempi käyttöikä ja huonompi kestävyys. Siksi Viivakoodit Suomi tulostamme etiketit lämpösiirtotekniikalla.

Suositellaan sinulle