Erilaiset tarrat ja etiketit

Erilaiset tarrat ja etiketit

Kaikki toiveidesi mukaan

Tulostamme tarrat kaikkiin kaupallisiin tarkoituksiin, (lähes) missä tahansa muodossa ja laadukkaasti. Tulostimemme käyttää tulostusprosessina lämpösiirtoa, minkä ansiosta voimme tulostaa luotettavia, skannattavia ja erittäin kestäviä tarroja.

Joitakin tarratulostuspalvelumme ominaisuuksia

Korkeat painatustandardit

Tarratulostimemme varmistavat, että mustehävikki on mahdollisimman vähäistä ja että kaikki viivakooditarrat tulostetaan viivakoodikuvien oikeiden määrittelysääntöjen mukaisesti. Näin varmistetaan, että viivakooditarrat voidaan helposti skannata ja purkaa viivakoodinlukijoilla.
Lisäksi tulostamme 600 dpi:n resoluutiolla, joten pienetkin graafiset elementit ovat teräviä ja helppolukuisia.

Teksti ja grafiikka viivakoodikuvan yläpuolella

Jos tarvitset viivakoodien yläpuolelle tekstirivin (esim. yrityksen tai tuotteen nimi) tai yrityksesi logon/kuvakkeen, tämä sisältyy vakiohintoihin – mainitse tämä tiedustelussasi, kun otat yhteyttä tai teet tilauksen.

Toimitusaika

Pyrimme tulostamaan ja lähettämään etiketit sinulle mahdollisimman nopeasti. Odota kuitenkin enintään 5 työpäivää tulostukseen ja toimitukseen (Tanskassa).

Toimituskustannukset

  • Toimitus Suomen sisällä: Ilmainen toimitus 400 EUR ostoksista, muuten vain 16 EUR.
  • Muut Pohjoismaat: Ruotsi: 11 EUR (ilmainen toimitus 200 EUR ostoksista), Färsaaret: 25 EUR (ilmainen toimitus 550 EUR ostoksista), Grönlanti, Islanti ja Norja: 39 EUR (ilmainen toimitus 780 EUR ostoksistagh
  • Muu Eurooppa: Ota yhteyttä.

Tarravalikoima

Voit tutustua eri merkintätuotteisiimme klikkaamalla linkkejä:

Värilliset ja pyöreät etiketit

Värilliset ja pyöreät etiketit

EAN-13 ja muuta
Räätälöidyt etiketit

Räätälöidyt etiketit

Valitse oma suunnittelusi

Lisätietoja merkinnöistä

Tarkista FAQ-sivumme tai ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset neuvoja.

Mitä eroa on lämpö- ja lasertulostuksen välillä?

Lämpötulostin, joka tunnetaan myös nimellä lämpöetikettitulostin, on tulostintyyppi, joka käyttää lämpöä tekstin tai kuvien tulostamiseen tulostusmateriaalille. Lämpösiirtotulostin, kuten Viivakoodit Suomi käyttämämme tulostin, käyttää lämpösiirtotekniikkaa, jossa muste siirretään lämpönauhalta tarramateriaalille.

Lasertulostin on puolestaan tulostintyyppi, joka käyttää staattista sähköä tekstin ja kuvien tulostamiseen tulostusmateriaalille, yleensä paperille. Prosessi perustuu niin sanottuun kserografiaan, jossa varatut väriainehiukkaset siirretään paperille ja sulautetaan paperiin lämmön ja paineen avulla.

Lämpötulostuksen etuna on nopeamman tulostusnopeuden lisäksi tulostettujen etikettien äärimmäinen kestävyys: lämpötulostuksessa käytettävä vaha- tai hartsinauha on vedenkestävä, toisin kuin hiilipohjainen väriaine. Näillä tarramateriaaleilla on myös korkea repeytymiskestävyys ja kuvanlaatu kestää vuosia, kun taas paperipohjaisilla tarroilla sanotaan olevan lyhyempi käyttöikä ja huonompi kestävyys. Siksi Viivakoodit Suomi tulostamme etiketit lämpösiirtotekniikalla.

Suositellaan sinulle