Ilmaiset online viivakoodigeneraattorit

Ilmaiset online viivakoodigeneraattorit Wand

Tietoa ilmaisista online viivakoodigeneraattoreista

Joskus saamme asiakkailta tiedusteluja ”ilmaisista viivakoodigeneraattoreista”, joita on saatavilla internetissä. Ne toimivat kahdella tavalla.

1. EAN-13-numero:

Nämä eivät ole laillisesti laillisia viivakoodinumeroita, vaan usein keksitty numero. Yleensä näiden numeroiden käyttö on ok, kunhan ne ovat yksityisessä käytössä. Jos kuitenkin haluat käyttää EAN-13-numeroita vähittäiskaupassa, tällaisten keksittyjen numeroiden käyttö on laitonta ja voi johtaa vakaviin ongelmiin, jos joku saa tietää asiasta. Viivakoodien ostaminen tällä tavoin (tai joiltakin erittäin halvoilta toimittajilta) säästää usein rahaa väärässä paikassa.

Aluksi olet tietysti iloinen 100 punnan säästöstä, mutta unohdat nopeasti, että seuraukset voivat olla kalliimpia kuin säästetyt rahat.

Meiltä saat kuitenkin sertifioidut EAN-viivakoodinumerot!

2. Viivakoodigrafiikka

Kun olet saanut viivakoodinumeron (-numerot), on olemassa eri tapoja saada viivakoodeihin grafiikka. Nämä on lueteltu alla:

  • Voit etsiä Internetistä ilmaisen viivakoodigeneraattorin ja joko ladata sen tai luoda grafiikan verkossa syöttämällä viivakoodin numeron. Näillä viivakoodigeneraattoreilla ei useinkaan voi säätää viivakoodin kokoa, ja ne tuottavat yleensä erittäin heikkolaatuisia kuvia. Jos käytät paljon rahaa pakkausten painattamiseen, et halua, että joudut painattamaan ne uudelleen viivakoodigrafiikassa olevan virheen vuoksi.
  • Voit ostaa viivakoodifontteja, joita voit käyttää tietokoneellasi Wordissa tai missä tahansa muussa ohjelmassa. Tämä ei kuitenkaan toimi vähittäiskaupan viivakoodeissa, ja niiden laatu on usein hyvin heikko, mikä aiheuttaa ongelmia skannauksessa.
  • Voit ostaa ammattimaista ohjelmistoa viivakoodigrafiikkaa varten. Parhaat ohjelmat maksavat tietysti paljon rahaa, ja ohjelmiston opettelu voi olla hyvin hankalaa. Tämä on kuitenkin paras vaihtoehto, jos tarvitset satoja viivakoodigrafiikoita. Jos näin ei ole, on todennäköisesti halvempaa ja varmasti helpompaa käyttää seuraavaa vaihtoehtoa.
  • Voit ostaa viivakoodigrafiikkaa täältä – kohtuulliseen hintaan. Ne ovat täysin muokattavissa (koon ja määrittelyn osalta), ja ne toimitetaan automaattisesti vakiokokoisina (600 dpi) neljässä eri tiedostomuodossa (jpeg, pdf, png ja svg). Voimme myös lisätä tekstiä grafiikan ylä- tai alapuolelle tai muuttaa fonttia tai mitä tahansa muuta, jos haluat. Jos sinulla on erityistoiveita, lähetä meille sähköpostia, niin katsotaan, mitä voimme tehdä.

Suositellaan sinulle