Asiakasblogi – Käytössä olevat viivakoodit

26. huhtikuu 2024

Pohdintoja kulutuskulttuurista, identiteetistä ja kielestä

Katharina Bjelland on norjalainen kuvataiteilija, joka työskentelee löydettyjen materiaalien, tekstin, grafiikan ja veistosten parissa.

26. huhtikuu 2024

Perherakkaus ja mystinen luonto

Galleri Elin, jota johtaa Elin G. Bjerkestrandin ylläpitämä taidegalleria ja verkkokauppa, joka tarjoaa katsauksen norjalaisen Sunnmøresta kotoisin olevan taiteilijan luovaan maailmaan.

26. huhtikuu 2024

Värikkään tulevaisuuden puolesta

Tanskan Mårsletissa sijaitseva Birk & Barfod on kokeneen puutarhuri ja puutarhuri Rie Birk Lauridsenin ja intohimoisen puutarhuri ja graafinen suunnittelija Anja Barfodin dynaaminen yhteistyöyritys.

26. huhtikuu 2024

Rakkaudella tehty ♥

Woodenfactory on intohimoinen yritys, joka yhdistää perinteisen käsityötaidon ja modernin teknologian luodakseen ainutlaatuisia puutuotteita, joilla on kaunis ja yksilöllinen ilme.

26. huhtikuu 2024

Maukkaat laatusienet ja räätälöidyt viljelyratkaisut

Ebeltoftissa sijaitseva Svampe Kompagniet on johtava toimija kestävissä viljelykäytännöissä ja luonnonmukaisessa elintarviketuotannossa.

26. huhtikuu 2024

Langelandin mestarillinen hunaja

Mark Hansen, vannoutunut mehiläishoitaja ja hunajanvalmistaja, on Langelands Honningin takana, joka edustaa aitoa laatuhunajaa, jossa on saaren luonnonkauneuden makua.

26. huhtikuu 2024

Älykäs suksipussi

Sähköautonkuljettaja Morten Wanvikin perustamaCarCareBag AS on tehnyt merkkinsä autonhoitomarkkinoille innovatiivisella lähestymistavalla suksien kuljettamiseen.