International Barcodes Network

International Barcodes Network IBN

Vårt partnernätverk

Olemme osa The International Barcodes Network -verkostoa. Se on verkosto, joka koostuu ihmisistä, jotka myyvät viivakoodeja monissa eri maissa ja työskentelevät kohtuuhintaisten viivakoodien saatavuuden levittämiseksi ympäri maailmaa. Koska olemme osa tätä verkostoa, meillä on paljon enemmän tietoa viivakoodeista kuin muilla myyjillä, ja voimme antaa neuvoja tiettyjen maiden viivakoodeista.

Yli 1 000 000 viivakoodia on myyty yli 100 000 asiakkaalle yli 120 maassa, joten verkostomme on vakiinnuttanut asemansa luotettavana yhteistyökumppanina viivakoodiratkaisuissa maailmanlaajuisesti. Osana palveluamme viivakoodimme voidaan rekisteröidä maksutta seitsemään verkkotietokantaan, joissa on yhteensä 170 miljoonaa tuotetta. Meillä on yli 10 vuoden kokemus viivakooditeollisuudesta, joten olemme ihanteellisessa asemassa neuvomaan sinua viivakoodin valinnassa tuotteellesi.

Joitakin muita viivakoodien tarjoajien verkkosivustoja ovat:

Streckkoder Sverige
Stregkoder Danmark
Strekkoder Norge
Barcode Deutschland
UK
Italien
Holland
Grekland
Botswana

ja monia muita… katso tästä lisätietoja.

Jos olet kiinnostunut verkostostamme, katso IBN-sivu. Täältä löydät lisätietoja verkostostamme ja voit ottaa suoraan yhteyttä pääkonttoriimme saadaksesi tietoa viivakoodinumeroista tai muista kysymyksistä.

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää meistä tai viivakoodeistamme, tai katso FAQ-sivumme.