Mitä me takaamme

Mitä me takaamme DK

Takuumme

Takaamme, että:

  1. Kaikkia myytyjä EAN-13- tai UPC-A-viivakoodinumeroita ei ole ennen käytetty vähittäistuotteessa, eikä niitä ole missään vaiheessa myyty kenellekään muulle osapuolelle.
  2. Sinulta ei peritä liittymismaksua tai vuosittaista jäsenmaksua. Kaikki viivakoodit myydään kertamaksulla, ja ne kuuluvat sinulle rajoittamattoman ajan.
  3. Kaikki meiltä ostetut viivakoodinumerot ovat laillisia käyttää maailmanlaajuisesti. EAN-13-numeromme soveltuvat kansainväliseen käyttöön ja UPC-A-numeromme parhaiten käytettäväksi Yhdysvalloissa.
  4. Kaikki viivakoodinumerot tarkistetaan laittoman käytön varalta ennen niiden myyntiä. Kukaan ei saa missään tapauksessa laillisesti käyttää viivakoodinumeroasi tuotteessaan ilman lupaasi.
  5. Kaikki viivakoodigrafiikat toimitetaan korkealaatuisina ja eri graafisissa muodoissa.
  6. Verkkosivustomme tiedot ovat ajan tasalla ja pitävät paikkansa parhaan tietämyksemme mukaan sillä hetkellä. Haluamme auttaa sinua ja teemme parhaamme antaaksemme sinulle parhaan mahdollisen avun. Jos emme pysty toimittamaan pyytämääsi tuotetta, yritämme ohjata sinut toiselle yritykselle, joka pystyy siihen.
  7. Katso myös palautuskäytäntömme ja viivakoodin hyväksyminen.

Mitä me takaamme

Yllä olevan takuun antaa Viivakoodit Suomi ApS yhdessä kansainvälisen kumppanimme IBN:n (Internatonal Barcodes Network) kanssa, joka toimittaa kansainväliset viivakoodimme.

Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää yrityksestämme tai viivakoodeistamme, tai tutustu FAQ-sivuumme.