IBNREG

IBNREG IBN logo 3

Kansainvälinen viivakoodirekisteri

Kansainvälinen viivakoodirekisteri (IBNREG ) on ainutlaatuinen pilvipohjainen palvelu, joka tarjoaa pääsyn rekisteröityjä viivakoodeja käyttävien yritysten yhteystietoihin ja/tai tuotetietoihin. Näiden yritysten käyttämät viivakoodit ostetaan ja rekisteröidään laillisesti itsenäisesti. Yritys lataa tuotetiedot suoraan, joten ne ovat tarkkoja. Kirjoittamalla tuotteen viivakoodinumeron IBNREG-palveluun kuka tahansa voi löytää omistajan yhteystiedot ja/tai tuotetiedot kyseistä viivakoodinumeroa varten.

Kuka käyttää IBNREGiä?

  • Kuluttajat, jotka etsivät lisätietoja tuotteesta kuin mitä pakkauksessa on.
  • Kuluttajat, jotka etsivät lisätietoja valmistajasta kuin mitä pakkauksessa on.
  • Kauppojen, rautakauppaketjujen ja supermarkettien ostajat, jotka etsivät yhteystietoja ostaessaan uusia tuotteita.
  • Sovellusten suunnittelijat etsivät tarkkoja tietolähteitä vähittäiskaupan viivakoodinumeroista.
  • Jakelijat tarkistavat niiden tuotteiden laillisuuden, joiden jakelua he harkitsevat.
  • Verkkokauppiaat (esim. Amazon), jotka haluavat tarkistaa myytäväksi lueteltujen tuotteiden tietojen oikeellisuuden.

Haku IBNREGissä IBNREG sök

(esim. 0735850060392 tai ProteinMore MASSBUILDER / MGN tai [email protected])

Jos sinulla on kysyttävää viivakoodin skannauksesta, ota yhteyttä.

Mitä eroa on EAN-, GTIN- ja viivakoodilla?

EAN ja GTIN eivät eroa toisistaan. Virallisesti termi EAN (”European Article Number”, eurooppalainen tuotenumero) korvattiin termillä GTIN vuonna 2009, mutta tämä ei ole vielä yleistynyt. Kun puhutaan GTIN- tai EAN-koodista, tarkoitetaan usein 13-numeroisen EAN-numeron ja viivakoodin yhdistelmää.
Tämä yhtälö on käytännön kannalta ymmärrettävä, mutta ei täysin oikea. Viivakoodit ovat yksinkertaisesti 13-numeroisen numeron muuntaminen graafiseen muotoon, joka mahdollistaa viivakoodin lukemisen skannerilla.

Itse asiassa 13-numeroinen numero riittää tunnistamaan tuotteen yksiselitteisesti, mutta viivakoodi on välttämätön skannausprosessia varten.
Viivakoodit Suomi -verkkokaupasta voit ostaa 13-numeroisen EAN-numeron ja turvallisuustodistuksen tuotteesi merkitsemistä varten, tai voit valita EAN-viivakoodipakettimme, joka sisältää EAN-numeron lisäksi myös vastaavan graafisen viivakoodin.