Viivakoodinlukijan sovellukset

Viivakoodinlukijan sovellukset ean13 scan

Sovellukset viivakoodien lukemiseen

Kun olet rekisteröinyt viivakoodit verkossa, voit käyttää viivakoodinlukusovellusta älypuhelimessasi varmistaaksesi, että viivakoodit on rekisteröity. Markkinoilla on monia viivakoodinlukusovelluksia. Markkinoiden johtava sovellus on Zebra Barcode Scanner, joka etsii viivakoodeja BarcodesDatabase.org-sivustosta ja muista Internetin tärkeimmistä viivakooditietokannoista: IBNREG.org, Amazon.com, UPCdatabase.org ja useat muut.

Jos tuotetietoja ei löydy suoraan barcodesdatabase.org-sivustolta, haetaan muista tietokannoista. Näin sinulla on parhaat mahdolliset mahdollisuudet löytää tuotetiedot jokaisesta skannaamastasi viivakoodista.

Klikkaa tästä päästäksesi sovellukseen. Tallenna sovellus tarvittaessa puhelimesi aloitusnäyttöön.

Streckkodsskanner-appar

Onko sinulla vielä kysyttävää? Ei hätää, ota yhteyttä vain sähköpostitse tai puhelimitse.

Miten viivakoodien lukeminen toimii?

Viivakoodit ovat koodisymboleja, jotka on suunniteltu optisten skannerien luettaviksi. On olemassa useita erilaisia viivakoodityyppejä, jotka on tarkoitettu eri tarkoituksiin.
Viivakoodi voi olla numeerinen tai aakkosnumeerinen. Ne voidaan tulostaa tarroihin, pahville, paperille tai muoville. Skannerista, viivakoodin tyypistä ja koosta riippuen viivakoodit luetaan suorassa kosketuksessa tai 10 metrin etäisyydeltä.

Optiset skannerit käyttävät optista kontrastia: kirkas pinta heijastaa suurimman osan siihen kohdistuvasta valosta, kun taas tumma pinta imee suurimman osan valosta.
Kun tummat palkit ja vaaleat laatikot asetetaan vierekkäin ja valonsäde ohjataan koodin yli, saadaan palkien ja laatikoiden leveyttä vastaava tieto. Tämä tieto muunnetaan sitten valon voimakkuuden signaalista sähköiseksi signaaliksi valodetektorissa. Nykyään tähän tarkoitukseen käytetään myös digitaalikameroita, joissa on sisäänrakennettu dekooderi.