Viivakoodin rekisteröinti

Viivakoodin rekisteröinti IBNREG

Rekisteröi viivakoodit IBNREG:iin.

Tarjoamme asiakkaillemme viivakoodien rekisteröintiä. Tämä tarkoittaa, että rekisteröimme viivakoodinumerosi ja asiaankuuluvat tuotetietosi tärkeimpiin Internet-tietokantoihin. Tämä laajentaa tuotteesi profiilia internetissä ja tekee tuotteestasi näkyvän, kun viivakoodisi skannataan esim. mobiilisovelluksen skannerilla (esim. punainen laser).

Rekisteröinti on tarjoamamme lisäpalvelu, joka ei ole välttämätön, koska viivakoodeja varten ei ole olemassa keskitettyä tietokantaa. Viivakoodien online-rekisteröinnistä voi kuitenkin olla useita etuja:

  1. Viivakoodien rekisteröinti auttaa joidenkin matkapuhelinsovellusten skannereita (kuten Zebra-sovellus), jotta tuotetiedot tulevat näkyviin, kun tuotteen viivakoodi skannataan. Napsauta tästä saadaksesi lisätietoja viivakoodiskannerisovelluksista.
  2. Viivakoodin rekisteröinti lisää tuotteen profiilia Internetissä, jolloin tuotetiedot näkyvät, kun viivakoodia etsitään Googlella tai muulla hakukoneella.
  3. Viivakoodin rekisteröinti internetin tietokantoihin voi estää ihmisiä käyttämästä viivakoodia laittomasti Amazonin kaltaisilla sivustoilla. Jos nopea Internet-haku osoittaa, että viivakoodin numeroa käytetään, on paljon epätodennäköisempää, että henkilö käyttää viivakoodia. Vaikka ihmiset eivät voi laillisesti käyttää laillisesti myytyjä viivakoodinumeroita, viivakoodinumeron laillisen omistajan on erityisen vaikea seurata, jos niitä käytetään laittomasti. Tämä voidaan helposti välttää viivakoodien rekisteröinnillä.

Viivakoodipakettimme sisältävät tämän viivakoodin rekisteröinnin. Jos olet saanut viivakoodin viivakoodipaketin ulkopuolella, voit ostaa rekisteröinnin meiltä.

osta viivakoodin rekisteröinti

  • viivakoodinumeroiden rekisteröinti IBNREG-tietokantaan.
ilman ALV:tä
12.00per kpl.
-0%
10.00per kpl.
-17%
9.00per kpl.
-25%
10×
7.00per kpl.
-42%
25×
6.00per kpl.
-50%
50×
Viivakoodin rekisteröinti
HUOMAUTUS – Viivakoodin rekisteröinti sisältyy kaikkiin myymiimme viivakoodinumeroihin. Sinun tulisi ostaa viivakoodin rekisteröinti vain, jos sinulla on toisen toimittajan viivakoodi, jonka haluat rekisteröidä.

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, otamme sinuun yhteyttä viivakoodinumeron rekisteröimiseksi. Tämä kestää yleensä 1-12 tuntia riippuen siitä, mihin aikaan päivästä/viikosta tilaat.

Mitä eroa on EAN-, GTIN- ja viivakoodilla?

EAN ja GTIN eivät eroa toisistaan. Virallisesti termi EAN (”European Article Number”, eurooppalainen tuotenumero) korvattiin termillä GTIN vuonna 2009, mutta tämä ei ole vielä yleistynyt. Kun puhutaan GTIN- tai EAN-koodista, tarkoitetaan usein 13-numeroisen EAN-numeron ja viivakoodin yhdistelmää.
Tämä yhtälö on käytännön kannalta ymmärrettävä, mutta ei täysin oikea. Viivakoodit ovat yksinkertaisesti 13-numeroisen numeron muuntaminen graafiseen muotoon, joka mahdollistaa viivakoodin lukemisen skannerilla.

Itse asiassa 13-numeroinen numero riittää tunnistamaan tuotteen yksiselitteisesti, mutta viivakoodi on välttämätön skannausprosessia varten.
Viivakoodit Suomi -verkkokaupasta voit ostaa 13-numeroisen EAN-numeron ja turvallisuustodistuksen tuotteesi merkitsemistä varten, tai voit valita EAN-viivakoodipakettimme, joka sisältää EAN-numeron lisäksi myös vastaavan graafisen viivakoodin.