QR-koodit

QR-koodit streckkod typer qr

osta QR-koodi

 • QR-koodi kuvat .bmp, .eps, .jpg, .pdf, .tif-muodoissa
 • QR-koodi kuvat .bmp, .eps, .jpg, .pdf, .tif-muodoissa
 • QR-koodi tyyppi: Dynaaminen
 • Välitön toimitus sähköpostitse
 • Rajoittamaton määrä skannauksia
 • elinikäinen uudelleenohjaus
 • QR-koodi kuvat .bmp, .eps, .jpg, .pdf, .tif-muodoissa
 • QR-koodi tyyppi: VCARD
 • Rajoittamaton määrä skannauksia
 • QR-koodi kuvat .bmp, .eps, .jpg, .pdf, .tif-muodoissa
 • QR-koodi tyyppi: Staattinen
 • Välitön toimitus sähköpostitse
 • Rajoittamaton määrä skannauksia

Valitse vaihtoehto
Staattinen
Dynaaminen
VCARD
ilman ALV:tä
9.90per kpl.
-0%
7.90per kpl.
-20%
5.90per kpl.
-40%
4.90per kpl.
-51%
10×
3.90per kpl.
-61%
20×
9.90per kpl.
-0%
7.90per kpl.
-20%
5.90per kpl.
-40%
4.90per kpl.
-51%
10×
3.90per kpl.
-61%
20×
9.90per kpl.
-0%
7.90per kpl.
-20%
5.90per kpl.
-40%
4.90per kpl.
-51%
10×
3.90per kpl.
-61%
20×
QR-kooditQR-kooditQR-kooditQR-koodit

Tuotetta koskevat tiedot

Kuvaus

QR (Quick Response Code) on suosituin 2D-”matriisiviivakoodin” tyyppi. Sitä voidaan helposti lukea älypuhelimilla ja kamerapuhelimilla (jos niissä on viivakoodinlukusovellus), ja sitä voidaan käyttää monin eri tavoin. Sitä käytetään usein linkittämään koodin skannaavat ihmiset tietylle verkkosivustolle.

Räätälöidyt QR-koodit yrityksellesi

Jos haluat räätälöidyn QR-koodin, jossa on tekstiä koodin yläpuolella (esim. yrityksesi tai tuotteesi nimi) tai värillisenä, ota rohkeasti yhteyttä.

Individualiseret QR-kod

Jos haluat pidentää fyysisen QR-koodisi käyttöikää, suosittelemme QR-koodin ohjelmointia QR-uudelleenohjauksella. Näin voit ohjata QR-koodisi eri linkkeihin useita kertoja tulevaisuudessa muuttamatta fyysistä QR-koodia. Sen avulla voit myös seurata QR-koodisi liikennettä.

Erityyppiset QR-koodit

Meillä on kolme erilaista QR-koodia – staattinen, VCARD ja dynaaminen (URL-hostauspalvelun kautta).

STATISKA QR-koodit

Nämä QR-koodit viittaavat suoraan URL-linkkiisi.

 • Nämä ovat pysyviä – ne toimivat niin kauan kuin verkkosivustosi URL-osoite ei muutu.
 • Niitä ei voi muuttaa, koska URL-osoite on koodattu suoraan QR-koodiin.
 • Rajoittamaton määrä skannauksia.

Näitä QR-koodeja voidaan käyttää myös muihin asioihin kuin URL-osoitteisiin, kuten tekstin koodaamiseen, sähköpostien tai tekstiviestien lähettämiseen.

QR-koodit VCARDille

Nämä QR-koodit sisältävät yhteystietosi, kuten nimesi, osoitteesi ja verkkosivustosi, jotka sisältyvät käyntikorttiisi.

 • Kun se skannataan, matkapuhelin näyttää sisällön yhteystietona, jonka voi lisätä yhteystietokirjaan.
 • Ne ovat pysyviä (staattisia).
 • Niitä ei voi muuttaa, koska yhteystiedot on koodattu suoraan QR-koodiin.
 • Rajoittamaton määrä skannauksia

Dynaamiset QR-koodit

Näissä käytetään dynaamista QR-koodipalveluamme, jonka avulla kohteen URL-osoitetta voidaan tarvittaessa muuttaa toistuvasti tulevaisuudessa.

Elinikäiset ominaisuudet: Dynaaminen QR-koodi, jossa on uudelleenohjausominaisuus, toimii ILMAISEKSI kahden vuoden ajan, minkä jälkeen se jatkaa toimintaansa niin kauan kuin maksat 14 euron kaksivuotismaksun.

Rajoittamaton URL-osoitteen uudelleenohjaus: Kirjoita URL-osoite ensimmäisellä ostokerralla. Voit pyytää meitä ohjaamaan URL-osoitteen uudelleen niin monta kertaa kuin haluat, jokainen uudelleenohjaus maksaa 9 €.

Käyttö

Verkkosivustot (URL)

Jos haluat, että QR-koodisi johtaa URL-osoitteeseen, sinun on tilattava staattisia tai dynaamisia QR-koodeja sen mukaan, haluatko myöhemmin muuttaa URL-osoitetta, johon sinut ohjataan.

Jos haluat, että QR-koodisi ohjaa älypuhelimen käyttäjän tietylle verkkosivustolle, kirjoita verkkosivuston URL-osoite ”Lisätietoja”-osioon kassalla (tai lähetä se meille). Me muutamme sen QR-koodiksi puolestasi.

Käyntikortti (VCard)

Tätä QR-koodityyppiä käytetään pääasiassa käyntikorteissa. Kun käyntikortin QR-koodi skannataan älypuhelimella, henkilön käyntikortin tiedot näkyvät älypuhelimen näytöllä. Älypuhelimen käyttäjä voi sitten tallentaa henkilön ”yhteystietona” puhelimeensa.

Jos haluat, että QR-koodisi sisältää tietoja käyntikortistasi (VCard tai MeCard), kirjoita seuraavat tiedot ”Lisätiedot”-kohtaan maksun yhteydessä. Huomautus: Jos haluat, että QR-koodisi on pieni (esim. 3 cm x 3 cm), anna vain tärkeimmät tiedot ja jätä loput pois:

Nimi:
Organisaatio:
Tehtävänimike:
Osoite: (katu, postinumero, kaupunki, osavaltio/maakunta, maa).
Puh:
Matkapuhelin:
Faksi:
Sähköposti:
Internet-osoite:
Syntymäpäivä:

QR-koodin koko

Jos QR-koodi painetaan käyntikortille, se voi olla melko pieni (esim. 3 tai 4 cm). Jos QR-koodi kuitenkin sijoitetaan mainostauluun tai julisteeseen – ja ihmiset skannaavat sitä kaukaa – sen on oltava paljon suurempi (esim. 1 metrin levyinen). Kerro meille tilausta tehdessäsi, kuinka suuren QR-koodin haluat.

HUOMAUTUS: Jos QR-koodissasi on paljon tietoa (esim. paljon tekstiä tai pitkä URL-osoite), QR-koodin on oltava suurempi, jotta se voidaan skannata kunnolla. Jos QR-koodisi sisältää pitkän URL-osoitteen, voit lyhentää sen URL-osoitteen lyhentäjällä (esim. goo.gl).

Kun olet saanut QR-koodisi, testaa se varmistaaksesi, että se toimii hyvin (ja ilmoita meille, jos sinulla on ongelmia). Voit tarvittaessa muuttaa sen kokoa.

Muut 2D-viivakoodityypit

QR-koodi on yleisin myymämme 2D-koodityyppi. Voimme kuitenkin valmistaa monia muita 2D-koodityyppejä eritelmiesi mukaan. Jos tarvitset muunlaisen 2D-viivakoodin (QR-koodin sijaan), ilmoita siitä tilausta tehdessäsi. Voimme toimittaa seuraavia vaihtoehtoisia 2D-matriisiviivakoodityyppejä:

 • PDF417
 • datamatriisi
 • MaxiCode
 • Atsteekkikoodi

toimitus ja maksu

maksutavat

Hyväksymme seuraavat maksutavat:
PaypalStripeVisaMastercard

Toimitus

QR-koodit lähetetään sinulle sähköpostitse muutamassa minuutissa tilauksen tekemisen jälkeen.

lisätiedot

Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä.

Mitä eroa on staattisella ja dynaamisella QR-koodilla?

Jos QR-koodin tarkoituksena on johdattaa sitä skannaava henkilö URL-osoitteeseen, QR-koodin on sisällettävä/koodattava suoraan URL-osoite. QR-grafiikan sisältö on kuitenkin aina staattinen: sisältöä ei voi muuttaa muuttamatta itse grafiikkaa.
QR-koodit ovat siis yleensä staattisia: heti kun ne on tulostettu ja esimerkiksi liimattu pinnalle, ne johtavat aina samaan URL-osoitteeseen (QR-grafiikkaan koodattuun URL-osoitteeseen). Valmiin QR-grafiikan sisältöä ei siis voi suoraan muuttaa.
Miten dynaamiset QR-koodit toimivat?

Varmistaaksemme, että sama QR-koodi voi ohjata toiseen URL-osoitteeseen, käytämme erästä temppua: emme sisällytä kohdeosoitetta suoraan koodiin, vaan palvelimellamme on toinen, yksilöllinen URL-osoite, joka on määritetty kyseiselle QR-koodille. Kun dynaaminen QR-koodi skannataan dynaamisesti, tämä erityinen URL-osoite ohjataan ensin palvelimellemme. Matka ei kuitenkaan pääty tähän: Palvelin välittää suoraan ja viivytyksettä QR-koodiin liitettyyn varsinaiseen kohdeosoitteeseen käyttäjän huomaamatta. Ja voimme muuttaa tätä määränpääosoitetta järjestelmässämme palvelimellamme. Vaikka dynaaminen QR-koodi koodaa aina tietyn URL-osoitteen palvelimellamme eikä sitä voi muuttaa suoraan, QR-koodin lopullista määränpääosoitetta voidaan muuttaa palvelimellamme.

Suositellaan sinulle