ITF-14 viivakoodit

Viivakoodit varastointia ja logistiikkaa varten

ITF-14 viivakoodit stregkoder ITF14

osta ITF-14 viivakoodi

  • ITF-viivakoodi varastoihin ja logistiikkaan
  • ITF-viivakoodikuvat .png-, .jpg-, .svg- ja .pdf-muodoissa
ilman ALV:tä
9.90per kpl.
-0%
7.90per kpl.
-20%
5.90per kpl.
-40%
4.90per kpl.
-51%
10×
3.25per kpl.
-67%
25×
2.90per kpl.
-71%
50×
ITF-14 viivakoodit

Tuotetta koskevat tiedot

Kuvaus

14 ovat 14-numeroisia viivakoodeja, jotka on kiinnitetty vähittäistuotteitasi sisältäviin ulkokartonkiin tai kuljetuslaatikoihin. Jokaisen lähetyslaatikon on sisällettävä tietty määrä vähittäistuotteita (esim. 24 paputölkkiä).

Nämä viivakoodit tunnetaan myös nimellä Shipping Container Codes (SCC-14), kartonkikoodit tai GTIN-14-viivakoodit. Vähittäismyyjä skannaa ITF-14-viivakoodin jokaisesta lähetyslaatikosta, kun se saapuu varastoon. Viivakoodi kertoo, kuinka monta yksikköä tuotetta on kussakin laatikossa (esim. 24 paputölkkiä). Nämä tiedot kirjataan sitten varastonhallinta- tai logistiikkajärjestelmään, jotta he voivat seurata, mitä varastossa on.

ITF-14-viivakoodit luodaan yleensä laatikossa olevan vähittäistuotteen viivakoodinumerosta (EAN-13- tai UPC-numero). Jopa 10 erilaista ITF-14-viivakoodia voidaan luoda yhdestä EAN-13-numerosta

Pahviset viivakoodit

Ominaisuudet

Ne lähetetään sähköpostitse vakiokokoisina ja neljässä eri muodossa (SVG, PNG, JPEG, PDF), kun olemme vastaanottaneet tilauksesi.

Jos haluat ostaa ITF-14-viivakoodeja, valitse yllä oleva määrä ja napsauta ”Lisää koriin” -painiketta.

Ilmoita lisätiedot-kohdassa, mille EAN-13-viivakoodille ITF-14-viivakoodisi tehdään – Yhdestä EAN-13-viivakoodista voidaan tehdä enintään 10 ITF-14-viivakoodia ”Lisätiedot”-kohdassa.

toimitus ja maksu

maksutavat

Hyväksymme seuraavat maksutavat:
PaypalStripeVisaMastercard

Toimitus

ITF-14-viivakoodikuvat lähetetään sinulle muutamassa minuutissa sähköpostitse tilauksen tekemisen jälkeen.

lisätiedot

Täältä voit ladata esimerkin ITF-14-viivakoodista.

Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä.

Mitä eroa on EAN-, GTIN- ja viivakoodilla?

EAN ja GTIN eivät eroa toisistaan. Virallisesti termi EAN (”European Article Number”, eurooppalainen tuotenumero) korvattiin termillä GTIN vuonna 2009, mutta tämä ei ole vielä yleistynyt. Kun puhutaan GTIN- tai EAN-koodista, tarkoitetaan usein 13-numeroisen EAN-numeron ja viivakoodin yhdistelmää.
Tämä yhtälö on käytännön kannalta ymmärrettävä, mutta ei täysin oikea. Viivakoodit ovat yksinkertaisesti 13-numeroisen numeron muuntaminen graafiseen muotoon, joka mahdollistaa viivakoodin lukemisen skannerilla.

Itse asiassa 13-numeroinen numero riittää tunnistamaan tuotteen yksiselitteisesti, mutta viivakoodi on välttämätön skannausprosessia varten.
Viivakoodit Suomi -verkkokaupasta voit ostaa 13-numeroisen EAN-numeron ja turvallisuustodistuksen tuotteesi merkitsemistä varten, tai voit valita EAN-viivakoodipakettimme, joka sisältää EAN-numeron lisäksi myös vastaavan graafisen viivakoodin.

Suositellaan sinulle