GLN – Global Location Number

GLN – Global Location

osta GLN-numero

  • GLN (Global Location Number) yrityksen sijainnin tunnistamiseksi (GTIN-etuliite: 07)
  • UPC-viivakoodikuvat .png-, .jpg-, .svg- ja .pdf-muodoissa
  • ilmainen GLN-rekisteröinti
  • omistajatodistus
ilman ALV:tä
30.00per kpl.
-0%
23.00per kpl.
-23%
19.00per kpl.
-37%
16.00per kpl.
-47%
12.00per kpl.
-60%
10×
9.00per kpl.
-70%
20×
6.00per kpl.
-80%
30×
5.00per kpl.
-83%
50×
3.00per kpl.
-90%
100×
2.50per kpl.
-92%
250×
1.50per kpl.
-95%
500×
1.00per kpl.
-97%
1.000×
GLN-numero

Tuotetta koskevat tiedot

Kuvaus

GLN:n merkitys on viime vuosina kasvanut huomattavasti – ja hyvästä syystä. Globalisaation lisääntyessä tarvitaan yritysten ja tuotteiden selkeää, maailmanlaajuisesti pätevää tunnistamista. Tarvitaan standardeja, jotka mahdollistavat selkeän tunnistamisen ja tukevat tehokkaita logistisia prosesseja. Tarvittaessa myös kuluttajien on voitava selvittää, missä tuottaja sijaitsee, vaikka ja varsinkin jos he eivät pysty lukemaan tuoteselosteen tietoja.

Voimme tarjota GLN-numeroita (Global Location Numbers), jotka ovat yksilöllisiä numeroita, joiden avulla voidaan tunnistaa yrityksen sijaintipaikka. Muutamat vähittäismyyjät ympäri maailmaa vaativat näitä numeroita ehtona liiketoiminnalleen niiden kanssa. Jos tarvitset GLN-numeron, voit ostaa sen meiltä. Tietoa kaupan erityisvaatimuksista löydät viivakoodien hyväksymissivultamme.

Ominaisuudet

Kun saat meiltä GLN-numeron, se sisältää:

  • GLN (GTIN-etuliite: 07) yrityksen sijainnin tunnistamiseksi.
  • Ilmainen GLN-rekisteröinti
  • Takuutodistus, joka osoittaa, että olet tämän GLN-viivakoodinumeron laillinen omistaja.

Huom:

Koska numeromme ovat peräisin siirrettävien GLN-numeroiden vapailta markkinoilta, niitä koskevia tietoja ei päivitetä GS1:n asiakastietokantaan, ja alkuperäinen omistaja, joka on myynyt käyttämättömän numeronsa meille, näkyy siellä.

Tarkista kauppakumppaneiltasi, jos he tarvitsevat GS1:n tietokantaan päivitetyn GLN-numeron.

toimitus ja maksu

maksutavat

Hyväksymme seuraavat maksutavat:
PaypalStripeVisaMastercard

Toimitus

GLN-numerosi ja takuutodistuksesi lähetetään sinulle sähköpostitse muutamassa minuutissa tilauksen tekemisen jälkeen.

lisätiedot

Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä.

Katso viivakoodirekisteröintisivulta lisätietoja viivakoodirekisteröinnin eduista. Tämä on valinnainen lisäpalvelu, jota tarjoamme tuotteesi Internet-profiilin lisäämiseksi. Se sisältyy maksutta, kun ostat meiltä GLN-tunnuksen.

Mitä eroa on EAN-, GTIN- ja viivakoodilla?

EAN ja GTIN eivät eroa toisistaan. Virallisesti termi EAN (”European Article Number”, eurooppalainen tuotenumero) korvattiin termillä GTIN vuonna 2009, mutta tämä ei ole vielä yleistynyt. Kun puhutaan GTIN- tai EAN-koodista, tarkoitetaan usein 13-numeroisen EAN-numeron ja viivakoodin yhdistelmää.
Tämä yhtälö on käytännön kannalta ymmärrettävä, mutta ei täysin oikea. Viivakoodit ovat yksinkertaisesti 13-numeroisen numeron muuntaminen graafiseen muotoon, joka mahdollistaa viivakoodin lukemisen skannerilla.

Itse asiassa 13-numeroinen numero riittää tunnistamaan tuotteen yksiselitteisesti, mutta viivakoodi on välttämätön skannausprosessia varten.
Viivakoodit Suomi -verkkokaupasta voit ostaa 13-numeroisen EAN-numeron ja turvallisuustodistuksen tuotteesi merkitsemistä varten, tai voit valita EAN-viivakoodipakettimme, joka sisältää EAN-numeron lisäksi myös vastaavan graafisen viivakoodin.

Suositellaan sinulle