ISBN-viivakoodit kirjoille

ISBN-viivakoodit kirjoille stregkoder ISBN

osta ISBN viivakoodi

  • ISBN-viivakoodi för kirjoja varten
  • ISBN-viivakoodikuvat .bmp, .eps, .jpg, .pdf, .tif-muodoissa
  • Välitön toimitus sähköpostitse
ilman ALV:tä
9.90per kpl.
-0%
7.90per kpl.
-20%
5.90per kpl.
-40%
4.90per kpl.
-51%
10×
3.25per kpl.
-67%
25×
2.90per kpl.
-71%
50×
ISBN viivakoodit

Tuotetta koskevat tiedot

Kuvaus

Kaikilla kirjoilla on kansainvälinen ISBN-numero (International Standard Book Number). Ne ovat saatavissa kunkin maan nimetyn organisaation kautta. Jos sinulla on jo ISBN-tunnus ja tarvitset viivakoodikuvat, voit ostaa kuvat alla olevasta luettelosta. Jos sinulla ei ole ISBN-tunnusta, löydät Ruotsin nimetyn organisaation täältä.

Ominaisuudet

Tämä tuote sisältää ISBN-viivakoodin. Ne lähetetään sinulle kahdessa eri muodossa ja viidessä eri muodossa (BMP, EPS, JPG, PDF ja TIF).

Jos sinulle ei ole annettu ISBN-numeroa, joka on kansainvälinen kirjojen numerointijärjestelmä, voit hankkia sen ilmaiseksi täältä.

Kun olet saanut ISBN-numerosi, voit tilata vastaavan viivakoodigrafiikan tältä sivulta kirjan viivakoodiksi.

Kirjoita 13-numeroinen ISBN-numerosi (väliviivalla) ”Anna viivakoodin numero” -kenttään kassalla.

toimitus ja maksu

maksutavat

Hyväksymme seuraavat maksutavat:
PaypalStripeVisaMastercard

Toimitus

ISBN-kuvat lähetetään sinulle muutamassa minuutissa sähköpostitse tilauksen tekemisen jälkeen.

lisätiedot

Jos sinulla on lehti, siirry ISSN-lehden viivakoodisivulle.

Miten viivakoodien lukeminen toimii?

Viivakoodit ovat koodisymboleja, jotka on suunniteltu optisten skannerien luettaviksi. On olemassa useita erilaisia viivakoodityyppejä, jotka on tarkoitettu eri tarkoituksiin.
Viivakoodi voi olla numeerinen tai aakkosnumeerinen. Ne voidaan tulostaa tarroihin, pahville, paperille tai muoville. Skannerista, viivakoodin tyypistä ja koosta riippuen viivakoodit luetaan suorassa kosketuksessa tai 10 metrin etäisyydeltä.

Optiset skannerit käyttävät optista kontrastia: kirkas pinta heijastaa suurimman osan siihen kohdistuvasta valosta, kun taas tumma pinta imee suurimman osan valosta.
Kun tummat palkit ja vaaleat laatikot asetetaan vierekkäin ja valonsäde ohjataan koodin yli, saadaan palkien ja laatikoiden leveyttä vastaava tieto. Tämä tieto muunnetaan sitten valon voimakkuuden signaalista sähköiseksi signaaliksi valodetektorissa. Nykyään tähän tarkoitukseen käytetään myös digitaalikameroita, joissa on sisäänrakennettu dekooderi.

Suositellaan sinulle