ISSN-viivakoodit lehdille

ISSN-viivakoodit lehdille streckkoder ISSN

osta ISSN-viivakoodi

  • ISSN-viivakoodi lehtiä varten
  • ISSN-viivakoodikuvat .bmp, .eps, .jpg, .pdf, .tif-muodoissa
ilman ALV:tä
9.90per kpl.
-0%
7.90per kpl.
-20%
5.90per kpl.
-40%
4.90per kpl.
-51%
10×
3.25per kpl.
-67%
25×
2.90per kpl.
-71%
50×
ISSN viivakoodit

Tuotetta koskevat tiedot

Kuvaus

ISSN-numero (ja vastaava viivakoodi) tarvitaan kaikille sarjallisille julkaisuille, kuten aikakauslehdille, aikakauslehdille, sanomalehdille, aikakausjulkaisuille, vuosikirjoille, luetteloille ja sarjamonografioille.

Seuraavia julkaisuja ei pidetä sarjallisina, eikä niille näin ollen tarvita ISSN-numeroa: käyttöoppaat, erilliset kirjat, julisteet, aikakauslehtien tai sanomalehtien erikoisnumerot, sarjajulkaisut, joita ei ole tarkoitettu yleiseen levitykseen, päiväkirjat, kalenterit, postimyyntiluettelot ja ristisanatehtävä- tai palapelikirjat.

Artikkelit, joille ei voida myöntää ISSN-numeroa, on varustettava EAN-13-viivakoodipaketilla (EAN-13-viivakoodipaketti on ostettavissa kaupassamme). Jos artikkeli on kirja (esim. käsikirja), sille voidaan myöntää ISBN-numero ja vastaava viivakoodi.

ISSN-numeron hakeminen

Jos sinulla on jo ISSN-numero, voit ostaa vastaavan ISSN-viivakoodigrafiikan täältä. Syötä vain erilaisten ISSN-viivakoodigrafiikoiden määrä ja lisää 8-numeroiset ISSN-numerosi ostoskorin tekstikenttään ”Räätälöidyt ISSN-numerot”. Ilmoita myös kohdassa ”Viesti meille”, jos haluat käyttää viivakoodissasi vaihtoehtoista muotoa (esim. 13 + 2). Tämän jälkeen saat haluamasi grafiikan sähköpostitse neljässä eri muodossa (Bitmap, eps, tiff, Jpeg, PDF). Jos tarvitset ISSN-numeron, voit hakea sitä täältä.

Muotoilu

Ennen kuin ostat ISSN-viivakoodin, sinun kannattaa miettiä, missä muodossa haluat ISSN-viivakoodin olevan.
ISSN-viivakoodeja on saatavana kolmessa eri muodossa:

1. Kahdeksannumeroinen ISSN-numero muunnetaan 13-numeroiseksi numeroksi (EAN-13) lisäämällä alkuun 977, poistamalla tarkistusnumero, lisäämällä kaksi numeroa (00) loppuun ja laskemalla tarkistusnumero uudelleen. Tämän jälkeen numero luodaan kuvaksi, jossa on EAN-13-symboliikka, joka on helposti luettavissa millä tahansa viivakoodinlukijalla ja joka on periaatteessa sama kuin muutkin kauppoihin tulevat EAN-13-viivakoodilla varustetut tuotteet. Tässä tapauksessa sama numero painetaan jokaiseen lehden numeroon.

2. Jälleen kerran 8-numeroinen ISSN-numero muunnetaan 13-numeroiseksi numeroksi. Mutta tällä kertaa loppuun lisätty ”00” vaihdetaan useaan kertaan, jotta EAN-13-kuvasta saadaan joka kerta erilainen. Tällöin jokaiselle lehden numerolle luodaan oma viivakoodikuva.

3. Viimeisessä muodossa ISSN-numero muunnetaan täsmälleen samalla tavalla kuin vaihtoehdossa 1, mutta tässä tapauksessa loppuun lisätään vielä 2-numeroinen lisäkoodi, jolloin syntyy 15-numeroinen numero (EAN-13+2). Pidennys muuttuu jokaisen numeron kohdalla, ja se voidaan tehdä kuukausittain (01-12) tai viikoittain (01-52) (tai muulla haluamallasi tavalla).

Yhdistyneessä kuningaskunnassa 13+2-muoto (vaihtoehto 3) on yleisin. Muissa maissa suositaan enemmän 13-numeroisia formaatteja (vaihtoehdot 1 ja 2) – on hyvä tarkistaa liikkeistä, joissa toivot säilyttäväsi aikakauslehtesi, mikä formaatti on yleisin.

Huomaa, että vaihtoehdot 2 ja 3 merkitsevät sitä, että ISSN-numeroa varten luodaan enemmän kuvia, minkä vuoksi ne ovat kalliimpia.

Ominaisuudet

Tämä tuote sisältää ISSN-viivakoodin. Ne lähetetään sinulle kahdessa eri muodossa ja viidessä eri muodossa (BMP, EPS, JPG, PDF ja TIF).

Jos sinulle ei ole annettu ISSN-numeroa, joka on kansainvälinen kirjojen numerointijärjestelmä, voit hankkia sen ilmaiseksi täältä.

Kun olet saanut ISSN-numerosi, voit tilata vastaavaa viivakoodigrafiikkaa tältä sivulta kirjan viivakoodiksi vähittäismyyntiä varten.

Kirjoita 13-numeroinen ISSN-numerosi (väliviivalla) ”Anna viivakoodin numero” -kenttään kassalla.

toimitus ja maksu

maksutavat

Hyväksymme seuraavat maksutavat:
PaypalStripeVisaMastercard

Toimitus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, luomme ISSN-viivakoodin manuaalisesti ja lähetämme sen sinulle sähköpostitse. Tämä kestää yleensä 1-12 tuntia riippuen siitä, mihin aikaan päivästä/viikosta tilaat.

lisätiedot

Jos tarvitset kirjaa, katso täältä.

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, luomme manuaalisesti ITF-14-viivakoodit ja lähetämme ne sinulle sähköpostitse. Tämä kestää yleensä 1-12 tuntia riippuen siitä, mihin aikaan päivästä/viikosta tilaat.

Kirjoita ISMN-numerosi ”Anna viivakoodin numero” -kenttään kassalla.

Miten viivakoodien lukeminen toimii?

Viivakoodit ovat koodisymboleja, jotka on suunniteltu optisten skannerien luettaviksi. On olemassa useita erilaisia viivakoodityyppejä, jotka on tarkoitettu eri tarkoituksiin.
Viivakoodi voi olla numeerinen tai aakkosnumeerinen. Ne voidaan tulostaa tarroihin, pahville, paperille tai muoville. Skannerista, viivakoodin tyypistä ja koosta riippuen viivakoodit luetaan suorassa kosketuksessa tai 10 metrin etäisyydeltä.

Optiset skannerit käyttävät optista kontrastia: kirkas pinta heijastaa suurimman osan siihen kohdistuvasta valosta, kun taas tumma pinta imee suurimman osan valosta.
Kun tummat palkit ja vaaleat laatikot asetetaan vierekkäin ja valonsäde ohjataan koodin yli, saadaan palkien ja laatikoiden leveyttä vastaava tieto. Tämä tieto muunnetaan sitten valon voimakkuuden signaalista sähköiseksi signaaliksi valodetektorissa. Nykyään tähän tarkoitukseen käytetään myös digitaalikameroita, joissa on sisäänrakennettu dekooderi.

Suositellaan sinulle